Αποκλειστικό: «Χτύπημα» της ΔΙΑΣ στο λαθρεμπόριο καπνού
Τρεις τόνους παράνομο καπνό και πάνω από 15.000 παράνομα πακέτα τσιγάρα εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε αποθήκη στη Δυτική Αττική.
Οι δράστες είχαν νοικιάσει τη συγκεκριμένη αποθήκη και απαγόρευαν ακόμη και στην ιδιοκτήτρια να πλησιάζει το οίκημα.
Το τελευταίο όμως διάστημα, δεν έδιναν ούτε το ενοίκιο, ενώ όσες φορές η ιδιοκτήτρια προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους, εκείνοι την απέφευγαν.
Χθες, η γυναίκα σταμάτησε δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έκαναν περιπολία στην περιοχή και, αφού τους περιέγραψε τι έχει συμβεί, ζήτησε τη βοήθειά τους. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ πήγαν στην αποθήκη, και αφού απέκλεισαν περιμετρικά το χώρο και πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, εισέβαλαν στο κτίριο, όπου αποκαλύφθηκε η παράνομη δράση του κυκλώματος.
Οι Αρχές κάνουν λόγο για δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες παράνομου καπνού που έχει εντοπιστεί, καθώς αυτού του είδους τα παράνομα κυκλώματα προκαλούν μεγάλη ζημιά στο κράτος με τους δασμούς που δεν αποδίδονται ποτέ.
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ναύπακτο
23:46
ΗΠΑ: Θέμα ψυχικής υγείας του Τραμπ θέτουν δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί για το Ιράν
23:38