Το θρίλερ με τις δίδυμες στους New York Times
Για τις «πιο φονικές φωτιές μεταπολεμικά» κάνει λόγο το άρθρο των New York Times που ασχολείται και με την αγωνιώδη αναζήτηση των δύο δίδυμων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου.
Η εφημερίδα αναφέρει πως οι εννιάχρονες που παραθέριζαν με τη γιαγιά και τον παππού στο Μάτι, επιβιβάστηκαν σε σκάφος από ψαράδες της περιοχής, ωστόσο έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Βεβαίως, αυτή η εκδοχή έχει ήδη διαψευστεί.
Διευκρινίσεις της αστυνομίας: Δεν ήταν στη βάρκα τα δίδυμα κορίτσια
Οι γονείς των διδύμων, αφότου αναζήτησαν τα παιδιά τους σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και στο νεκροτομείο, τα είδαν τυχαία, σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, να αποβιβάζονται από σκάφος.
Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ο άνθρωπος που φαινόταν στα πλάνα να τις συνοδεύει, διέψευσε πως ήταν οι αδερφές Φιλιπποπούλου, επιβεβαιώνοντας πως ήταν τα δικά του παιδιά.
Αμέσως, εκδόθηκε Amber Alert για τις εννιάχρονες δίδυμες που εξακολουθούν να αγνοούνται.

Κολωνάκι: Συνελήφθη ο γιος 87χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο διαμέρισμα της το 2022
12:01
Θεσσαλονίκη: 57χρονος πρόσφερε ζωή με τον θάνατο του - Οι συγγενείς του δώρισαν τα όργανα του
11:46
Φωκίδα: Αγνοούνται τρεις ορειβάτες - Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από το πρωί των Χριστουγέννων
11:33
«Ανοικτός» στην παραχώρηση εδαφών στο Κίεβο ο Πούτιν - Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που βάζει
11:20