Λιμενικό: Θα διερευνηθεί η καταγγελία για πυροβολισμούς από Τούρκους ψαράδες
Από τη λιμενική αρχή Αλεξανδρούπολης, θα διερευνηθεί ενδελεχώς η καταγγελία για χρήση πυρών από τουρκικό αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Σαμοθράκης, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σημειώνεται πως η σχετική καταγγελία, αφορά σε προγενέστερο χρόνο των σχετικών καταγγελιών για ανάλογο συμβάν που φέρεται να έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Λέρου.
Το περιστατικό αυτό κατήγγειλε ο πρόεδρος των ΓΡΙ- ΓΡΙ Καβάλας Γιάννης Μανιός.
«Είχαμε ένα περιστατικό δυτικά της Σαμοθράκης προς τη Λήμνο, δύο μέρες πριν από το περιστατικό της Λέρου», δήλωσε ο κ. Μανιός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ Έλληνα και Τούρκου ψαρά, έπεσαν και πυροβολισμοί. Ο Έλληνας πήγαινε μπροστά με τη μηχανότρατα, ήθελε να περάσει ο Τούρκος, ακολούθησε το φραστικό επεισόδιο και μετά ο Τούρκος τράβηξε όπλο και έριξε τρεις πυροβολισμούς και μια ριπή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27