Εξακολουθεί να «καπνίζει» το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Εξακολουθεί να «καπνίζει» το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην πύλη Ε12 του λιμανιού του Πειραιά, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταβάλουν προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς, που ξέσπασε στο γκαράζ του ενώ βρισκόταν εν πλω προς τα Χανιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης.
Χθες το πρωί, σήμανε συναγερμός όταν το πλοίο πήρε κλίση 7 μοιρών προς τα δεξιά, λόγω μετακίνησης υδάτων από την πυρόσβεση, κάτι που οδήγησε στην εκκένωσή του.
Σταδιακά όμως κι έπειτα από τις απαραίτητες ενέργειες, το πλοίο επανήλθε.
Από το πρωί της Τετάρτης άρχισαν να απομακρύνονται από το γκαράζ του πλοίου οχήματα, κάποια εκ των οποίων έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τις φλόγες.
Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, την Τετάρτη ξεφορτώθηκαν από το πλοίο έξι φορτηγά, πέντε επικαθήμενα, δύο ΙΧ, δύο λεωφορεία και δύο δίκυκλα. Την Πέμπτη ξεφορτώθηκαν δέκα επικαθήμενα, δέκα ΙΧ, ένα λεωφορείο και δώδεκα δίκυκλα.
ΗΠΑ: Το χιόνι ξεπέρασε το ιστορικό του 1978, καμπανάκι για νέο «κύμα» κακοκαιρίας - Στο «σκοτάδι» 250.000 νοικοκυριά, κλειστά σχολεία
09:00
Καιρός: «Μία χώρα, δύο εποχές» τις επόμενες ημέρες - Βοριάδες στο Αιγαίο, υψηλές θερμοκρασίες στο Ιόνιο
08:53
Ο Τραμπ απένειμε Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε στην επιχείρηση για τη σύλληψη Μαδούρο: «Τέσσερις πυροβολισμοί διέλυσαν το πόδι του» (vids)
08:39
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31