Ρουβίκωνας: Η στιγμή της επίθεσης στην πρεσβεία του Καναδά
Βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην πρεσβεία του Καναδά, ανάρτησε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας, που ανέλαβε και την ευθύνη.
Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση στην πρεσβεία του καναδικού κράτους στην Ελλάδα έγινε ως διαμαρτυρία για την στήριξη που αυτό παρέχει στην εταιρία Eldorado Gold.
Μια ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων έφτασαν έξω από το κτήριο της πρεσβείας και αφού επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία του κτηρίου, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έχουν αφήσει δυο βαριοπούλες.
Το κτήριο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία security και όπως είπε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος της εταιρείας που εκείνη την ώρα είχε βάρδια, φοβήθηκε από την επίθεση των αγνώστων και δεν βγήκε για να δει από ποιο σημείο κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση:
«Είμαστε προσηλωμένοι στην ειρήνη αλλά προετοιμαζόμαστε για όλα τα σενάρια» λέει ο Πεζεσκιάν
20:31
Νέες γύρος διαπραγματεύσεων Ιράν - ΗΠΑ την προσεχή Πέμπτη στη Γενεύη
20:22
Παρουσία Ουίλιαμ και Κέιτ η 79η τελετή απονομής των BAFTA - Τα φαβορί και οι λαμπεροί σταρ
20:10
Ο Καραλής «πέταξε» στα 5,90 μ. στο Κλερμόν-Φεράν
19:58