ΕΛΛΑΔΑ

Αρκαδία: Νεκρός 24χρονος κυνηγός από το όπλο αδελφικού του φίλου

Αρκαδία: Νεκρός 24χρονος κυνηγός από το όπλο αδελφικού του φίλου
EUROKINISSI/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/ Φωτογραφία αρχείου

Μοιραίο στάθηκε για έναν 24χρονο από το Χρυσοχώρι Αρκαδίας, το κυνήγι γουρουνιού στην περιοχή των Οχθίων, αφού χτυπήθηκε από το όπλο αδελφικού του φίλου και υπέκυψε στα τραύματά του στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Ο 24χρονος, είχε πάει μαζί με 7-8 φίλους του για κυνήγι αγριογούρουνου, στην περιοχή των Οχθίων, που απέχει σχεδόν 10 χιλιόμετρα από το χωριό του, το Χρυσοχώρι του Δήμου Ηραίας, κοντά στα γεωγραφικά όρια με την Ηλεία.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ήταν γύρω στις 6:00 το απόγευμα, κι ενώ οι φίλοι κυνηγοί «καταδίωκαν» ένα τραυματισμένο θήραμα, προκειμένου να του ρίξουν την…χαριστική τουφεκιά, ο 24χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, χτυπημένος – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – από την καραμπίνα αδελφικού του φίλου, φέροντας σοβαρό τραύμα στο κάτω μέρος της κοιλιάς.

Όταν συνειδητοποίησαν τι έχει συμβεί, οι φίλοι του, τον μετέφεραν στο αυτοκίνητο τους, κι από εκεί ξεκίνησαν με προορισμό το Νοσοκομείο Πύργου, έχοντας ωστόσο ενημερώσει το ΕΚΑΒ, για να «μοιράσουν» τη διαδρομή και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο νεαρό κοντά στις Καρούτες και παρά τις προσπάθειες τους να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν. Ήταν ήδη αργά, αφού ο 24χρονος είχε εκπνεύσει κατά τη διαδρομή. Έτσι, στο Νοσοκομείο του Πύργου, οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Τις απαντήσεις ωστόσο, για τα αίτια και τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος νεαρός, αναμένεται να δώσει το Α.Τ Τροπαίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση, καθώς το δυστύχημα συνέβη σε γεωγραφικά – διοικητικά όρια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ