ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, υπήρχε σκοπιμότητα

Μητέρα Γρηγορόπουλου: Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, υπήρχε σκοπιμότητα
EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Ειρηνική κατάληξη επιθυμεί να έχουν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, η μητέρα του. «Αυτό θα ήθελε. Μια ειρηνική πορεία κάτι που να θυμίζει τον ίδιο. Αποδοκίμαζε όλα αυτά που γίνονται και δεν θα ήθελε να γίνονται βιαιοπραγίες στο όνομά του. Ήταν ένα χαρούμενο, αξιαγάπητο παιδί», λέει η Τζίνα Τσαλικιάν, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του παιδιού της. 

«Η δολοφονία του Αλέξανδρου δεν ήταν ένα τυχαίο, συμπτωματικό γεγονός. Υπήρχε σκοπιμότητα, να δημιουργηθούν συνθήκες αποσταθεροποίησης της χώρας» δήλωσε στο ραδιόφωνο του News 24/7.

«Μετά τη δολοφονία του συγκλήθηκε υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου και επικράτησε η άποψη του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου να τηρήσει η αστυνομία αμυντική στάση μόνο ώστε να μην χρειαστεί να επέμβει ο στρατός» είπε η μητέρα του άτυχου 15χρονου και ξεκαθάρισε πως ο Αλέξανδρος δεν θα επικροτούσε ποτέ βανδαλισμούς και βίαια επεισόδια.

«Χώροι που χρησιμοποιούν τον Αλέξανδρο για τις σκοπιμότητες του δεν δικαιούνται να το κάνουν, γιατί ο Αλέξανδρος δεν ανήκε πουθενά. Δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με βιαιοπραγίες και καταστροφές. Και αυτό είναι κάτι που θίγει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας μας» τόνισε.

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αναφορικά με τους κατηγορούμενους εκτιμά πως ήταν σε εντεταμένη υπηρεσία εκτελώντας διαταγές άλλων που εν θέλουν να αποκαλύψουν. «Οι δύο κατηγορούμενοι ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν αποκαλύπτουν ποιο κρύβονται πίσω τους. Εύχομαι κάποτε να μάθουμε την αλήθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ