Επίθεση του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο του Αλίμου
Επίθεση στο Δημαρχείο του Αλίμου πραγματοποίσαν μέλη του Ρουβίκωνα νωρίς το πρωί της Δευτέρας (10/12), με αφορμή το θάνατο οδηγού απορριμματοφόρου στις 16 Νοεμβρίου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική συλλογικότητα εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που επιτέθηκαν στο δημαρχείο, καταγγέλλοντας ότι «οι 6μηνες ή οι 8μηνες συμβάσεις είναι παγιωμένο καθεστώς σε όλους τους δήμους και πως το προσωπικό είναι μόνιμα ελλιπές».
«Η αδιαφορία δημαρχαίων και λοιπών παρατρεχάμενων για την ασφάλεια ή τις συνθήκες δουλειάς είναι κανόνας στους περισσότερους δήμους, χωρίς ο Αλιμος να αποτελεί εξαίρεση», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, αναφέρουν ότι «η σημερινή ενέργεια μας εντάσσεται στην 1η παγκόσμια ημέρα δράσης στην οποία συμμετέχουμε μαζί με άλλες αναρχικές, αυτόνομες & αντιεξουσιαστικές ομάδες από 15 χώρες, σε πάνω από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο».
Νέες απάτες AI στα smartphones ενόψει Χριστουγέννων - Προσοχή στις διαδικτυακές αγορές
17:20
Τουσκ: Η ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούμε στη χρήση των παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
17:13
Μόσχα: Η Ρωσία εξόπλισε ταξιαρχία με τους νέους πυραύλους Oreshnik
17:03
Τρεις άνδρες έκαψαν ζωντανό ελέφαντα στη Σρι Λάνκα - Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
17:00