Επίθεση του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο του Αλίμου
Επίθεση στο Δημαρχείο του Αλίμου πραγματοποίσαν μέλη του Ρουβίκωνα νωρίς το πρωί της Δευτέρας (10/12), με αφορμή το θάνατο οδηγού απορριμματοφόρου στις 16 Νοεμβρίου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική συλλογικότητα εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που επιτέθηκαν στο δημαρχείο, καταγγέλλοντας ότι «οι 6μηνες ή οι 8μηνες συμβάσεις είναι παγιωμένο καθεστώς σε όλους τους δήμους και πως το προσωπικό είναι μόνιμα ελλιπές».
«Η αδιαφορία δημαρχαίων και λοιπών παρατρεχάμενων για την ασφάλεια ή τις συνθήκες δουλειάς είναι κανόνας στους περισσότερους δήμους, χωρίς ο Αλιμος να αποτελεί εξαίρεση», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, αναφέρουν ότι «η σημερινή ενέργεια μας εντάσσεται στην 1η παγκόσμια ημέρα δράσης στην οποία συμμετέχουμε μαζί με άλλες αναρχικές, αυτόνομες & αντιεξουσιαστικές ομάδες από 15 χώρες, σε πάνω από 60 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο».
Το «War of the Worlds» νικητής των 46ων Χρυσών Βατόμουρων - Κέρδισε πέντε από τα έξι βραβεία
14:45
Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος πρόγονος του τυραννόσαυρου Ρεξ στη Βόρεια Αμερική - Ήταν 74 εκατ. ετών
14:39
Ψήφισε ο Ανδρουλάκης στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τις εθνικές εκλογές» (pics)
14:37
Έρευνα αποκαλύπτει ότι η επιστήμη υπολογίζει... λάθος τη στάθμη της θάλασσας
14:28