Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθερος νεαρός που κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε νεαρός, που παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για συμμετοχή στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Κατά την απολογία του, ο σπουδαστής, ηλικίας 21 ετών, που συνελήφθη κοντά στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ, φέρεται να αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις της κατοχής εκρηκτικών υλών και της έκρηξης, που συνδέονται με τη ρίψη μολότοφ.
Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος επισήμανε ότι συμμετείχε στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλου και όταν ξέσπασαν τα επεισόδια «παρασύρθηκε από διαδηλωτές που έτρεξαν προς τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ». Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πέταξε μία πέτρα, ενώ τόνισε ότι δεν έχει καμία ιδεολογική σχέση με τον λεγόμενο αναρχικό χώρο.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει. Για την παραπομπή του ή μη σε δίκη αναμένεται να αποφανθεί το επόμενο διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Το Instagram στις ΗΠΑ θα ενημερώνει τους γονείς για πιθανές αυτοκτονικές τάσεις του παιδιού τους
23:51
Αρχές Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η επόμενη συνάντηση ΗΠΑ - Ουκρανίας - Ρωσίας, λέει ο Ζελέσνκι
23:45
Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε ότι εκπαιδευτικός έπιασε τον γιο της από τον λαιμό σε δημοτικό σχολείο
23:37
Βραζιλία: Στους 55 οι νεκροί από τις πλημμύρες
23:33