Δολοφονία Ρόδος: Τι λέει η διοικήτρια του «Ευαγγελισμού» για τα περί βιασμού του 19χρονου
Στα περί βιασμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα -κάτι που έχει διαψευσθεί και από τον υπουργό Δικαιοσύνης- απάντησε σήμερα και η διοικήτρια του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», κ. Νάσια Μητσάκη.
Η κ. Μητσάκη ξεκαθαρίζει ότι όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με τον «βιασμό» του 19χρονου δεν ευσταθούν, καθώς δεν στοιχειοθετούνται.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Σε συνέχεια των όσων λέγονται και γράφονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο διαδίκτυο αναφορικά με τον "βιασμό" του 19χρονου κρατούμενου Α.Λ. που προσήλθε το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ευαγγελισμού, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα καταγραφέντα τόσο στο Βιβλίο Συμβάντων, όσο και στην από 12.12.2018 έγγραφη ιατρική γνωμάτευση του εφημερεύοντος Διευθυντή του Γ΄Χειρουργικού Τμήματος, για τον ως άνω αναφερόμενο δεν στοιχειοθετείται «βιασμός».
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΝΑ « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ” ΝΑΓΙΑ ΜΗΤΣΑΚΗ»
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικογενειακός γιατρός: «Χαλαρώνει» η υποχρεωτική εγγραφή - Τι ισχύει για τους παθολόγους
Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Καιρός: Έρχεται… τσουχτερό κρύο – Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά
Σαμποτάζ στο Διάστημα; Ανακάλυψαν μυστηριώδη τρύπα σε σκάφος στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Λάρισα: Δείτε τι σκαρφίστηκε για να στείλει φυλακή τον εραστή της επειδή τον ζήλευε!
«Καλωσόρισες»: Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο
20:12
«Βροχή» τα αλκοτέστ την παραμονή Πρωτοχρονιάς: Δεκάδες οδηγοί με ποσοστό πάνω από το όριο
20:00
Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό καραμπίνας στον Δήμο Ζηρού (vid)
19:50
Η υποδοχή του ευρώ από τη Βουλγαρία μέσα από εικόνες (pics)
19:40