Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: «Εξαφανίστηκαν» δύο πιστόλια από το Α.Τ. Εξαρχείων
Η «εξαφάνιση» δύο υπηρεσιακών όπλων μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τα όπλα που παρέχει το τμήμα στους δόκιμους αστυνομικούς όταν παραλαμβάνουν υπηρεσία, καθώς ακόμα δεν δικαιούνται ατομικό οπλισμό.
Η «εξαφάνισή» τους διαπιστώθηκε στον εξαμηνιαίο έλεγχο και την καταμέτρηση.
Αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν δόκιμοι στο τμήμα και σύμφωνα με τις επίσημες εγγραφές, η τελευταία φορά που είχε χρεωθεί σε κάποιον το ένα πιστόλι ήταν το Σεπτέμβριο, ενώ το δεύτερο το Νοέμβριο.
Με την υπόθεση ασχολείται το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ήδη δίνουν κατάθεση από προχθές εννέα αστυνομικοί που έχουν άμεση επαφή με τα συγκεκριμένα όπλα δίνοντας, όμως, περισσότερη βαρύτητα σε όποιον έκανε αξιωματικός υπηρεσίας, αλλά και σε όποιον έκανε σκοπός κρατητηρίων.
Επίσης οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνουν την έρευνα τους σε άτομα τα οποία δεν υπηρετούν πια στο συγκεκριμένο τμήμα ή έχουν φύγει από την Ελληνική Αστυνομία.
Αγρότες: Κλείνουν τη Δευτέρα τις σήραγγες των Τεμπών – Ανοίγουν την Τρίτη τους δρόμους για ΙΧ
22:52
Σερβία: Χιλιάδες φοιτητές στους δρόμους – Καταγγελίες για πιέσεις στα πανεπιστήμια
22:51
Σουδάν: Δέκα νεκροί από πλήγμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην αγορά μιας πόλης του Νταρφούρ
22:40
Έδεσσα: Εγκαίνια του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου της Πέλλας - Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό δύο ελληνιστικά αγάλματα
22:28