Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε πορτοφόλια στο σταθμό Λαρίσης
Συμμορία αλλοδαπών, που έκλεβε πορτοφόλια από επιβάτες στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον Σταθμό Λαρίσης δύο Αλγερινοί και ένας Σύρος, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό επιβατών στους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού, με διάφορα τεχνάσματα, έκλεβαν πορτοφόλια επιβατών.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα. Σημειώνεται, ότι οι δύο από τους δράστες έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Παπακυρίλλου (ΕΑΤ) στο CNN Greece: Στόχος η στήριξη των ΜμΕ - Νέο εργαλείο για τον πρωτογενή τομέα
15:18
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η τελευταία «Ronette» Νέντρα Τάλει Ρος
15:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχέδιο για συμμετοχή του Δημοσίου στην αύξηση κεφαλαίου του ΑΔΜΗΕ ύψους ενός δισ.
15:16
ΕΛΛΑΔΑ
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 74χρονος σε παραλία στη Ραφήνα
15:08
ΕΛΛΑΔΑ