Πλημμύρες στη Λακωνία λόγω κακοκαιρίας - Κλειστά τα σχολεία στον Ευρώτα
Πολυάριθμες υλικές ζημιές έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Λακωνία, ενώ οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν τα σχολεία στο δήμο Ευρώτα να παραμείνουν σήμερα κλειστά.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flynews.gr, ένας από τους δήμους που έχει πληγεί περισσότερο είναι ο δήμος Ευρώτα, με τους κατοίκους και αγρότες να κάνουν λόγο για ολοκληρωτικές καταστροφές. Η σημερινή μέρα βρήκε για ακόμα μια φορά πολίτες σε πολλές περιοχές να μετρούν τις πληγές τους.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των πλημμύρων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες, αποφασίστηκε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά.
Από τον όγκο του νερού, πλημμύρισε ο «Βουρβάς» στο Βλαχιώτη, ενώ ο ποταμός Ευρώτα έχει φουσκώσει επικίνδυνα.
Πολλές είναι οι ζημιές που καταγράφονται σε καλλιέργειες, αγροκτήματα, αγροτικούς δρόμους και σπίτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καμμένος: Παραιτούμαι πρώτος για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1,7 εκατ. ευρώ
Καιρός - Ο Φοίβος σφυροκοπά τη χώρα με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ανατροπή στο αφορολόγητο: Τι αλλάζει στις αγορές με κάρτες - Ποιοι κινδυνεύουν με φόρο έως 22%
Αργίες 2019: Πότε «πέφτουν» φέτος Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα
Τζένιφερ Άνιστον - Τζιμ Κέρτις: Το «ευχαριστώ» για τη χρονιά που τους έφερε κοντά και οι «εκπλήξεις» το 2026
12:50
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Πόσο θα διαρκέσουν
12:40
Ιωάννινα: Πατέρας έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του και συνελήφθη
12:31
Νέα έκρηξη στην Αίτνα: Εντυπωσιακή ροή λάβας στην κοιλάδα Βάλε ντελ Μπόβε (pics&vid)
12:22