Ανυποχώρητοι από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες - Σύσκεψη για διοργάνωση συλλαλητηρίου
Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει με τα αγροτικά μηχανήματά τους την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης για τρίτη ημέρα.
Στο μπλόκο κατέφθασε άλλο ένα κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου αναμένονται στη Νίκαια και άλλοι αγρότες.
Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έχει αποφασιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Λάρισας στο μπλόκο, ώστε οι αγρότες να προβάλλουν το πλαίσιο αιτημάτων του αγροτικού κινήματος, αλλά και να ζητήσουν τη στήριξη στον αγώνα τους.
Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.
Γιάννης Βάγγος για κινητοποιήσεις αγροτών: Θα δείτε εκπλήξεις από την ερχόμενη εβδομάδα
Το απόγευμα αναμένεται να γίνει σύσκεψη αγροτών, για να συζητηθεί η πρόταση για διοργάνωση συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θα μας γα@@@ τώρα»: Σάλος στη Βουλή με την φράση βουλευτή
Καιρός: Νέα κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα στη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» - Κίνδυνος για πλημμύρες
Δίπλωμα οδήγησης σε πέντε ημέρες και με 15 ευρώ εξέταστρα: Όλες οι αλλαγές στο νομοσχέδιο
ΝΔ: Αυτή είναι η λίστα με τους υποψήφιους στις εκλογές – Δείτε τα ονόματα
Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32
Δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές δαπάνες από το Ισραήλ παρά την εκεχειρία στη Γάζα
10:20
Κακοκαιρία Byron: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στην Αθήνα
10:14