ΕΛΛΑΔΑ

«Δολιοφθορά» στη γραμμή Λιανοκλάδι - Δομοκός καταγγέλλει ο ΟΣΕ

«Δολιοφθορά» στη γραμμή Λιανοκλάδι - Δομοκός καταγγέλλει ο ΟΣΕ
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑΜΠΟΛΑΡΗ

Σε δολιοφθορά, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οφείλεται το κόψιμο των καλωδίων ηλεκτροκίνησης στο νέο τμήμα της γραμμής Λιανοκλαδίου - Δομοκού, σύμφωνα με στελέχη του ΟΣΕ.

Το περιστατικό, όπως είπαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τον ΟΣΕ και ο Οργανισμός λαμβάνει ήδη όλα τα κατάλληλα μέτρα, αφενός για τη διαλεύκανση της δολιοφθοράς και αφετέρου για την προστασία του δικτύου ηλεκτροκίνησης.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Τετάρτης ειδικά συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της αναδόχου του έργου προσπαθούσαν να μαζέψουν τα κομμένα καλώδια, τα οποία έχουν απλωθεί σε μεγάλο τμήμα της γραμμής και να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης και μέχρι σήμερα το πρωί οι επιβάτες των τρένων με κατεύθυνση από τη Λάρισα προς την Αθήνα επιβιβάζονταν σε λεωφορεία στην περιοχή του Δομοκού για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ως το Λιανοκλάδι και από εκεί πάλι με τρένο προς Αθήνα.

Αντιστρόφως, οι επιβάτες που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη επιβιβάζονταν στο Λιανοκλάδι σε λεωφορεία με κατεύθυνση το Δομοκό για να συνεχίσουν από εκεί με τρένο το ταξίδι τους.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ