ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Νέος Κόσμος: Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα της οικογένειας στο CNN Greece

Τραγωδία Νέος Κόσμος: Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα της οικογένειας στο CNN Greece

Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε μπροστά στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στον Νέο Κόσμο, όπουμία μητέρα πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο CNN Greece, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στην πολυκατοικία στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη 10.

«Άκουσα φωνές απ’ έξω», είπε ο μάρτυρας, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, και τόνισε πως όταν βγήκε έξω από το κτήριο είδε «μία κυρία να κρατάει τα κεφάλια των παιδιών στα πόδια της για να μην βλέπουν και να φωνάζει ψηλά ‘’Μην πέσεις, μην πέσεις’’».

Όπως τόνισε – επικαλούμενος τα όσα του είπε η εν λόγω κυρία – η μητέρα είχε ήδη πετάξει το 4,5 ετών κοριτσάκι της από το μπαλκόνι και ήταν έτοιμη να πέσει και η ίδια.

«Πέταξε το παιδί και πάει να πέσει και η ίδια», του είπε η γυναίκα που βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό, όπως τόνισε.

Προσπάθησε και αυτός να πείσει την μητέρα να μην πέσει και αυτό που του έκανε εντύπωση είναι πως «το πρόσωπό της ήταν πολύ ήρεμο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ερωτώμενος για το αν ο πατέρας του παιδιού ήταν στο σπίτι, ο ίδιος γνωστοποίησε πως ο «πατέρας είχε έρθει από τη δουλειά, είχε ανέβει πάνω και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη με μάνταλο».

Μία άλλη γειτόνισσα τον ενημέρωσε πως η γυναίκα του είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει, όταν, όμως βγήκε έξω από το κτήριο ήταν ήδη πολύ αργά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ