«Έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ»: Αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στο Ελληνικό
Για την οικογενειακή τραγωδία στην περιοχή του Ελληνικού μίλησε ένας μαθητής που περνούσε από το σημείο και είδε την άτυχη γυναίκα, την οποία είχε πυροβολήσει ο σύζυγός της πριν βάλει τέλος στη ζωή του.
Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη
Όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας σε δημοσιογράφους: «Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: “πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα”. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή».
Όπως σημειώνει, τον άνδρα δεν τον είδε καθόλου. Η γυναίκα επιχείρησε να μπει σε ένα ταξί, ωστόσο ο οδηγός δεν την άφησε φωνάζοντας: «Βγες έξω», καθώς είχε λερώσει το αυτοκίνητο με αίμα.
Ένας δεύτερος μαθητής που επίσης βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι γνώριζε τους δύο εμπλεκόμενους, έμεναν στην περιοχή και μάλιστα την περίοδο αυτή έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι.
Χαλκιδική: Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ για τον θάνατο του 19χρονου
16:58
Δημοψήφισμα στην Ελβετία: Οι πολίτες αποφασίζουν εάν θα μπει «φρένο» στον πληθυσμό της χώρας
16:56
Ινδία: Πέντε νεκροί μετά την συντριβή ενός μεταγωγικού αεροσκάφους An-32
16:47
Προφυλακιστέος ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και του γιου της στο Αίγιο
16:45