Κρήτη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από ατύχημα με χύτρα
Στο νοσοκομείο κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης μια γυναίκα από την Κρήτη καθώς την ώρα που μαγείρευε, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τη χύτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλικαρνασσού, είχε βάλει την χύτρα στο μάτι της κουζίνας για να μαγειρέψει.
Όταν πήγε να ελέγξει το φαγητό, η χύτρα ξεκούμπωσε με αποτέλεσμα το καπάκι να την χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να την μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει ελαφρά τραύματα.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Θρίλερ με τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Τραμπ: Υπογραφές το Σαββατοκύριακο- Δεν επιβεβαιώνει η Τεχεράνη
07:17
ΧΡΗΜΑ
Η αύξηση των επιτοκίων «βαραίνει» τους δανειολήπτες - Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερα
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Εισβολή «ψυχρού μετώπου» φέρνει βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους για 48 ώρες
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12 Ιουνίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ