Με επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. έληξε η στάση κρατουμένων στις φυλακές Χανίων
Ένταση επικράτησε την Κυριακή στις φυλακές Χανίων, όπου κρατούμενοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τα κελιά τους, η οποία έληξε με την επέμβαση ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Όπως είπε στο CNN Greece o αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Κωσταντίνος Λαγουδάκης, διαπιστώσαν ότι μέσα στη φυλακή έχουν προκληθεί μεγάλες και εκτεταμένες φθορές, ενώ οι κρατούμενοι στη θέα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας δεν προέβαλαν καμία αντίσταση και επέστρεψαν στα κελιά τους.
Αυτήν την ώρα στο κατάστημα των επικρατεί ηρεμία, ενώ έχει ξεκινήσει διοικητική έρευνα για την απόδοση ευθυνών.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας για την κατάσταση που επικρατούσε στις φυλακές, δίνοντας το πράσινο φως για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι και αυτή την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται πάντως σε επιφυλακή έξω από το κτήριο.
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59