Με επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. έληξε η στάση κρατουμένων στις φυλακές Χανίων
Ένταση επικράτησε την Κυριακή στις φυλακές Χανίων, όπου κρατούμενοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τα κελιά τους, η οποία έληξε με την επέμβαση ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.
Όπως είπε στο CNN Greece o αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Κωσταντίνος Λαγουδάκης, διαπιστώσαν ότι μέσα στη φυλακή έχουν προκληθεί μεγάλες και εκτεταμένες φθορές, ενώ οι κρατούμενοι στη θέα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας δεν προέβαλαν καμία αντίσταση και επέστρεψαν στα κελιά τους.
Αυτήν την ώρα στο κατάστημα των επικρατεί ηρεμία, ενώ έχει ξεκινήσει διοικητική έρευνα για την απόδοση ευθυνών.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας για την κατάσταση που επικρατούσε στις φυλακές, δίνοντας το πράσινο φως για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι και αυτή την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται πάντως σε επιφυλακή έξω από το κτήριο.
Oasis, Φιλ Κόλινς και Pink διεκδικούν μια θέση στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2026
14:42
Φυλακές Δομοκού: Μαχαίρια, κινητά και φορτιστές βρέθηκαν στα κελιά - Φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα έφοδο του ελληνικού FBI
14:36
Ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου ουκρανικού στρατιωτικού εργοστασίου στη Βρετανία
14:36
Μητσοτάκης από Κήπους Έβρου: Θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς την Τουρκία που μας αξίζει
14:36