Τραυματισμός 8χρονης Αλεξίας: Στον ανακριτή σήμερα ο 54χρονος
Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 54χρονος άνδρας που ανήμερα το Πάσχα πυροβόλησε στον αέρα και τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές Βοιωτίας.
Ο εισαγγελέας Θηβών έχει ασκήσει σε βάρος του 54χρονου δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη.
Ο άνδρας, που παραμένει στα κρατητήρια Λειβαδιάς, βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.
Η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας, η οποία νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», παραμένει κρίσιμη.
Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η μικρή είναι σε βαθιά καταστολή μετά από τη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά, στην οποία υπεβλήθη.

Πηγή: EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Οι θεράποντες ιατροί ανακοίνωσαν ότι η μικρή Αλεξία παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού / μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.
Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32
Δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικές δαπάνες από το Ισραήλ παρά την εκεχειρία στη Γάζα
10:20
Κακοκαιρία Byron: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στην Αθήνα
10:14