ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στην Πατησίων: Βρήκαν όπλα και ναρκωτικά στο κλεμμένο αυτοκίνητο του Κοκκινάκη

Καταδίωξη στην Πατησίων: Βρήκαν όπλα και ναρκωτικά στο κλεμμένο αυτοκίνητο του Κοκκινάκη
facebook

Σε άγρια καταδίωξη στην οδό Πατησίων υποχρεώθηκαν άνδρες της Αστυνομίας όταν οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε διερχόμενο όχημα το οποίο αντί να σταματήσει επιτάχυνε για να αποφύγει τον έλεγχο. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ αντέδρασαν άμεσα ξεκινώντας καταδίωξη στο κεντρικό δρόμο της Αθήνας και κατάφεραν μετά από λίγο να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τους δυο επιβαίνοντες ηλικίας 30 και 37 ετών. Μάλιστα όπως διαπίστωσαν σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατά το έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, σφαίρες, μαχαίρι και πέντε γραμμάρια κοκαΐνης.

Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν κλεμμένο, ενώ ο 30χρονος αλλοδαπός στερείτο εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, το αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, ανήκε στον γνωστό αθλητή του πόλο Κώστα Κοκκινάκη.

Σύμφωνα με το Star Channel, o πολίστας ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι βρήκαν το αυτοκίνητο του, το οποίο άγνωστοι είχαν κλέψει τον περασμένο Οκτώβριο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ