Καταδίωξη στην Πατησίων: Βρήκαν όπλα και ναρκωτικά στο κλεμμένο αυτοκίνητο του Κοκκινάκη
Σε άγρια καταδίωξη στην οδό Πατησίων υποχρεώθηκαν άνδρες της Αστυνομίας όταν οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε διερχόμενο όχημα το οποίο αντί να σταματήσει επιτάχυνε για να αποφύγει τον έλεγχο. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ αντέδρασαν άμεσα ξεκινώντας καταδίωξη στο κεντρικό δρόμο της Αθήνας και κατάφεραν μετά από λίγο να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τους δυο επιβαίνοντες ηλικίας 30 και 37 ετών. Μάλιστα όπως διαπίστωσαν σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 20 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Κατά το έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, σφαίρες, μαχαίρι και πέντε γραμμάρια κοκαΐνης.
Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν κλεμμένο, ενώ ο 30χρονος αλλοδαπός στερείτο εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, το αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες, ανήκε στον γνωστό αθλητή του πόλο Κώστα Κοκκινάκη.
Σύμφωνα με το Star Channel, o πολίστας ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι βρήκαν το αυτοκίνητο του, το οποίο άγνωστοι είχαν κλέψει τον περασμένο Οκτώβριο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε ο σκιτσογράφος Γιάννης Ιωάννου
Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Πόσα μοιράζει την Κυριακή
«Επέλαση» κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας – Έσπασαν καταστήματα
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων πολλαπλασίασε τη χρηματοδότηση για την άμυνα της Γαλλίας το 2025
20:59
ΠΑΣΟΚ: Θα καταθέσουμε προτάσεις στον διάλογο για το Εθνικό Απολυτήριο
20:47
Ντουμπάι BC - Ολυμπιακός 108 - 98: «Έσπασε» το νικηφόρο σερί
20:35
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο: Έχασε την πρόκριση στα πέναλτι η Εθνική γυναικών - Θα παλέψει για το χάλκινο
20:33