ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε για τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ο Αργύρης Λίβας

Κατέθεσε για τη μαφιόζικη επίθεση που δέχτηκε ο Αργύρης Λίβας

«Ξαφνικά είδα μπροστά μου τον έναν από τους δυο δράστες να με σημαδεύει με το πιστόλι. δεν θυμάμαι να μου είπε τίποτα. Χαμήλωσε την κάνη και με πυροβόλησε στα πόδια. Σωριάστηκα στο οδόστρωμα και πριν χάσω τις αισθήσεις μου κατάλαβα ότι έφυγαν με μηχανή».

Έτσι περιέγραψε στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς, τη μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς που δέχτηκε στα πόδια στις 21 Δεκεμβριου, ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας.

Η κατάσταση της υγείας του δικηγόρου που έχει ασχοληθεί με πολλές υποθέσεις του ποδόσφαιρου, παραμένει σοβαρή και για αυτό το λόγο είχε καθυστερήσει και η κατάθεση του. Όμως παρά τα όσα περίμεναν οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών δεν επιβεβαιώθηκαν οι ελπίδες τους, καθώς ο το πνεύμα της κατάθεσης του δικηγόρου ήταν «δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα».

Επιβεβαίωσε πως επέστρεφε εκείνο το βράδυ της επίθεσης στο σπίτι του στο Φάληρο από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Όμως δήλωσε πλήρη άγνοια για το ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση και ποια μπορεί να ήταν τα κίνητρά του. Επίσης είπε πως δεν δεχόταν απειλές και δεν είχε παρατηρήσει καμία ύποπτη κίνηση γύρω από το σπίτι του το τελευταίο διάστημα.

Οι αξιωματικοί πάντως της ασφάλειας μιλούν ξεκάθαρα για συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας που σκοπό είχαν να φοβίσουν το δικηγόρο και να του στείλουν ένα μήνυμα, και μάλιστα όπως έλεγε χαρακτηρίστηκα υψηλόβαθμος αξιωματικός «ίσως και να τα κατάφεραν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ