Εκλογές 2019: Για ποιες ημέρες θα είναι κλειστά τα σχολεία
Τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου.
Σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα υπάρχει δεύτερος γύρος για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου.
Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).
Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
Για τα δημοτικά και τα γυμνάσια η σχολική περίοδος ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2019.
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Τι πρέπει να γνωρίζετε
06:00
Διακοπές Πάσχα: «Αντίστροφη μέτρηση» για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία
05:00
Ποιες αλλαγές έρχονται για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Αυστηροποίηση ποινών
04:00ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 3Κ/2025 για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00