ΕΛΛΑΔΑ

Γεννηματά για την επίθεση στη Βουλή: Απειλή για την κοινωνία η ανοχή της κυβέρνησης στη βία

Γεννηματά για την επίθεση στη Βουλή: Απειλή για την κοινωνία η ανοχή της κυβέρνησης στη βία
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Η ανοχή της κυβέρνησης στη βία και τους δήθεν αριστερούς εκφραστές της, εξελίσσεται σε συνενοχή και καθημερινή απειλή για την κοινωνία» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επίθεση στο κτήριο του Κοινοβουλίου.

Μετά τη συνάντησή της με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η κα Γεννηματά τόνισε ότι: «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Έχει έρθει η ώρα να πάμε μπροστά με ασφάλεια για τους πολίτες και στήριξη στους αστυνομικούς που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες κάνουν σήμερα τη δουλειά τους».

Σημειώνεται πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 14:10 της Τρίτης. Η ομάδα των αγνώστων ανέβηκε στην οδό Όθωνος και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι δράστες ανέβηκαν με γρήγορες κινήσεις τις σκάλες προς τον προαύλιο χώρο της Βουλής, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς.

Από εκεί, πολύ γρήγορα πέταξαν δύο καπνογόνα και μπουκάλια με κόκκινη μπογιά στους τοίχους του κτηρίου και τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Ένας εξ αυτών συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ