Καμένα Βούρλα: Γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Καμένα Βούρλα με την αυτοκτονία 34χρονης γυναίκας, που έβαλε τέλος στη ζωή της νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με τραγικό τρόπο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η 34χρονη διέμενε μόνη της δίπλα από το σπίτι της μητέρας της. Κάποια στιγμή η μητέρα της την αναζήτησε και όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αφού αντίκρισε το παιδί της κρεμασμένο.
Η αστυνομία που ερεύνησε το χώρο απέκλεισε από την πρώτη στιγμή την εγκληματική ενέργεια.
Μάλιστα οι πληροφορίες του lamiareport αναφέρουν ότι η 34χρονη άφησε σημείωμα και όλα συγκλίνουν ότι η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Απόδραση από τις φυλακές Αυλώνα
ΕΛΛΑΔΑ
Βγήκε από την εντατική η 8χρονη Αλεξία
ΕΛΛΑΔΑ
Εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές σε περιοχές των νοτίων και βορείων προαστίων
ΕΛΛΑΔΑ
Υπό πίεση τα νοσοκομεία από την έξαρση της γρίπης: 871 εισαγωγές σε μία εβδομάδα
10:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Δρ. Χρ. Τσιρογιάννης: Η αρχαιοκαπηλία δεν κλέβει μόνο αντικείμενα, κλέβει την ιστορία μας - Το να με αποκαλούν Έλληνα Ιντιάνα Τζόουνς είναι ύβρις
09:51
ΕΛΛΑΔΑ
Στην τελική ευθεία για τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη την Δευτέρα: Οι κόκκινες γραμμές και η λίστα (vids)
09:40
TRAVEL
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ