Περίεργο περιστατικό με ανήλικους με μολότοφ στον Άγιο Παντελεήμονα ερευνά η αστυνομία
Ένα περίεργο περιστατικό με ανήλικους και βόμβες μολότοφ που έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα απασχολεί τις Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλήρωμα ενός περιπολικού διαπίστωσε ότι την ώρα που περνούσε δίπλα από μια παρέα νεαρών εκείνοι άρχισαν να τρέχουν.
Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τελικά μερικά στενά πιο κάτω ακινητοποίησαν έναν 15χρονο Βούλγαρο και έναν 16χρονο Γεωργιανό.
Όταν επέστρεψαν στο αρχικό σημείο που τους είχαν εντοπίσει, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η παρέα των νεαρών είχε αφήσει πίσω της βόμβες μολότοφ, αλλά και μπιτόνια με βενζίνη.
Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και οι αστυνομικοί ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για άτομα που ετοίμαζαν επίθεση σε κάποιο σύνδεσμο ομάδας ή εάν πρόκειται για κάποιο άλλο ενδεχόμενο.
Έκλεισε το αεροδρόμιο Βερολίνου – Συνεχίζεται η κακοκαιρία στα βορειοανατολικά
22:52
Λιβύη: Εισσαγελική έρευνα για τη δολοφονία του γιου του Καντάφι
22:45
Σοβαρό τροχαίο στον Σκαραμαγκά: ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο - Βαριά τραυματίας ο οδηγός
22:39
Δεξαμενόπλοιο που σχετίζεται με την Κούβα ολοκλήρωσε τη φόρτωση φορτίου βενζίνης στη Βενεζουέλα
22:36