ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 27χρονος μαχαίρωσε τη 19χρονη πρώην σύντροφό του

Πάτρα: 27χρονος μαχαίρωσε τη 19χρονη πρώην σύντροφό του
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 19χρονη πρώην σύντροφό του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ στο σπίτι του θύματος, στην περιοχή της Αγυιάς. Ο 27χρονος φαίνεται πως είχε έντονη διαφωνία και πάνω στον θυμό του, μαχαίρωσε τη νεαρή.

Στη συνέχεια τη μετέφερε ο ίδιος, μαζί με την αδερφή της, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και μετά από περίπου δύο ώρες, ο 27χρονος συνελήφθη κοντά στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου και αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα.

Η 19χρονη, η οποία φέρει τραύματα στην κοιλιακή της χώρα, είναι φοιτήτρια από το Μεσολόγγι, ενώ στην Πάτρα έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας που ειδοποιήθηκαν τα ξημερώματα για το συμβάν.

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέβη σε οικία 19χρονη ημεδαπής πρώην συντρόφου του και έπειτα από διένεξη, την τραυμάτισε με μαχαίρι. Στη συνέχεια ο δράστης, με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου, μετέφερε την 19χρονη, σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ