Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα
Απέναντι σε δυο ενόπλους βρέθηκε μέσα στο σπίτι του στη Βούλα ένας επιχειρηματίας.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του.
Εντόπισαν τον ίδιο σε ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας και αφού τον απείλησαν με δύο πιστόλια, άρχισαν να ψάχνουν κάθε σπιθαμή του σπιτιού.
Οι ληστές απειλούσαν συνεχώς τον επιχειρηματία ότι θα του κάνουν κακό εάν ειδοποιήσει την αστυνομία ή εάν αντιδράσει.
Το αξιοπερίεργο είναι, πάντως, ότι την ώρα της ληστείας μέσα στη μονοκατοικία ήταν ακόμη δυο άτομα. Όπως είπαν τα ίδια, όμως, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.
Οι δράστες άρπαξαν από τη μονοκατοικία ρολόγια χρυσαφικά και χρήματα και στη συνέχεια κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Λίγη ώρα αργότερα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισαν οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή.
Αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.
Το πιθανότερο, πάντως, όπως λένε αστυνομικοί, είναι να είχε προηγηθεί παρακολούθηση του σπιτιού του επιχειρηματία για αρκετές ημέρες από τη συμμορία των κακοποιών και να γνώριζαν από πιο σημείο έπρεπε να εισβάλουν.
Επίσης, δεν αποκλείουν να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία και να τον ακολούθησαν κατά τη διαδρομή της επιστροφής του στο σπίτι.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στα ΕΠΑΛ
10:15
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ στα ΕΠΑΛ
10:13
ΗΠΑ: Βετεράνος κράτησε ομήρους για 15 ώρες μέσα σε τράπεζα στην Καλιφόρνια - «Τους φόρεσε εκρηκτικά»
10:10
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών στα ΕΠΑΛ
10:10