Απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου
Απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του στη Γλυφάδα καταγγέλλει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.
Όπως γράφει στην ανάρτησή του, τέσσερις ή πέντε κουκουλοφόροι προσπάθησαν με κατσαβίδια να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου του σπιτιού του αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς οι γείτονες τους είδαν και άρχισαν να φωνάζουν.
Ο κ. Καλλιάνος τονίζει, παράλληλα, πως εκείνο που του έκανε εντύπωση είναι ότι «ενώ δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια».
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της ΝΔ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τα μέλη της ΕΛΑΣ, επειδή έσπευσαν στο σημείο «μόλις σε τρία -το πολύ λεπτά- μετά από το τηλεφώνημα που δέχτηκαν».
SPONSORED
Πρόγραμμα «e-Astypalea»: Ποια η προθεσμία - Πώς να υποβάλλετε αίτηση
06:00
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Ποια τα κριτήρια
05:00
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00