Μαγνησία: Άγρια επίθεση σε εφοριακούς από ιδιοκτήτες επιχείρησης
Άγρια επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πιτσαρία στον Πλατανιά Μαγνησίας.
Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, στο κατάστημα- το οποίο είχαν «ξαναγράψει» το 2017- διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις. Κατά την ώρα που ο ελεγκτής συνέτασσε το φύλλο ελέγχου, ο άνδρας της ιδιοκτήτριας τον χτύπησε στο χέρι και προσπάθησε να επιτεθεί με καρέκλα στη γυναίκα ελέγκτρια. Αυτή απέφυγε την επίθεση, αλλά ο ελεγκτής εισήχθη στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται με κάταγμα στην ωλένη.
Ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Η αστυνομία που μετέβη στο κατάστημα συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, την οποία, όμως, άφησε μετά από λίγο ελεύθερη, καθώς είχε εμπλακεί στο συμβάν μόνον φραστικά.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί άμεσα για την ανεύρεση και σύλληψη του δράστη.
Παράλληλα, ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ενώ επικοινώνησε και με τον ελεγκτή για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.
Αιφνιδιαστικές έφοδοι του ελληνικού FBI σε Αχαΐα και Ηλεία: Βόμβες, ξυλοδαρμοί, πόλεμος της νύχτας
09:01
Ράιαν Γκόσλινγκ στον κόσμο της Marvel: Θα υποδυθεί τον Ghost Rider στη νέα ταινία
08:56
Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται με τις τοποθετήσεις επί της εισαγγελικής πρότασης για τα αιτήματα αναβολής
08:47
Η Μέγκαν Μαρκλ στο MasterChef Australia: Η απρόσμενη βιντεοκλήση του Χάρι και οι διχασμένες κριτικές
08:37