Επιχείρηση ανάσυρσης δύτη που εντοπίστηκε νεκρός στη Μύκονο
Επιχείρηση ανάσυρσης ενός 43χρονου δύτη, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άλλους δύτες στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου, αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα, Τρίτη, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.
Ο 43χρονος που είναι μέλος του πληρώματος του σκάφους «SEA DRAGON» σημαίας Βρετανίας, πραγματοποιούσε κατάδυση στη εν λόγω θαλάσσια περιοχή.
Δύο ιδιώτες δύτες καταδύθηκαν και εντόπισαν χθες τον αγνοούμενο, αλλά κατά την διάρκεια ανάσυρσής του, ένας εκ των δύο αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα την εσπευσμένη ανάδυσή του στην επιφάνεια.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Chiara Mastroianni για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το μουσικό υπερθέαμα «Dream Requiem»
16:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελέσνκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ανταλλάξει drones με πολωνικά μαχητικά
16:32
ΕΛΛΑΔΑ