ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που έκανε «ντου» με κλεμμένα αυτοκίνητα

Αποκλειστικό: Ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που έκανε «ντου» με κλεμμένα αυτοκίνητα

Μία εισβολή με κλεμμένο αυτοκίνητο σε κατάστημα με μηχανές στο Χαλάνδρι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece με φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Η κλοπή είχε γίνει στις 2 Οκτωβρίου και είναι μια από τις 11 περιπτώσεις όπου οι δράστες χρησιμοποίησαν Ι.Χ. για να σπάσουν την κεντρική βιτρίνα του καταστήματος και να μπουν στο εσωτερικό του. Χωρίς να χάσουν χρόνο αράξαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που ξεπερνούσε τις 14.000 ευρώ.

Η ζημιές που προκάλεσαν στο κατάστημα ήταν σημαντικές. Φεύγοντας, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε συνεργός τους.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη τους, ήταν συνολικά έξι τα μέλη της συμμορίας, ανάμεσα σε αυτούς και δυο ανήλικοι. Συνολικά είχαν κάνει 40 κλοπές, ενώ στόχος τους είχε γίνει και ένα θέατρο στην Καλλιθέα.

Όλοι τους ήταν σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις. Οι Αρχές τους εντόπισαν από DNA και αποτυπώματα που είχαν αφήσει στα κλεμμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για τις εισβολές και συνέχεια τα εγκατέλειπαν στο σημείο όπου είχαν «χτυπήσει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ