ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Έρευνες σε καταυλισμό για τον εντοπισμό των δραστών

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Έρευνες σε καταυλισμό για τον εντοπισμό των δραστών
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους δύο νεαρούς δράστες που σκότωσαν την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, με το όχημά τους. 

Η αστυνομία «χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας προκειμένου να εντοπίσει τους δύο Ρομά, ενώ το Σάββατο οι Αρχές σήκωσαν μέχρι και ελικόπτερο για να τους εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, αστυνομικοί έκαναν έρευνες και σε καταυλισμό για να βρουν τα ίχνη των κακοποιών.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιου του θύματος, ο οποίος βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από τον τόπο του εγκλήματος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Alpha: «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν "Κυρία, κυρία! Ποιος είναι κυρία;". Η μάνα μου βγήκε έξω, ενώ εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα στο σπίτι, και εκείνη τη στιγμή πήγαν να την βουτήξουν από τον λαιμό, να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Την χτυπήσαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της.

Φώναξε "Γιώργο!". Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου, αλλά μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Την χτύπησαν, πέρασε το αμάξι από πάνω της και την διέλυσαν. Την είδα νεκρή με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στην αστυνομία ο πατέρας και ο γιος της άτυχης γυναίκας, είχαν σηκώσει το καπό του αυτοκινήτου για να μην φαίνεται η πινακίδα, γεγονός που δείχνει ότι ήταν προετοιμασμένοι για την ληστεία που θα διέπρατταν.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ