ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία με αφορμή το ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία με αφορμή το ταξί στο κέντρο της Αθήνας
Περιπολικό (φωτό αρχείου) EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Έγκλημα... τιμής φαίνεται πως ήταν τελικά η δολοφονία του 43χρονου που διαπράχθηκε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν το έγκλημα να γίνεται πάνω στη διεκδίκηση ενός ταξί, διαδέχονται νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά και τη σύλληψη του 27χρονου φερόμενου ως δράστη.

Απολογούμενος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο νεαρός παραδέχθηκε το επεισόδιο και ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά από διασκέδαση σε μπαρ, θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του και του επιτέθηκε.

Συγκεκριμένα, το θύμα έφυγε από το μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του και στην οδό Κολοκοτρώνη σταμάτησε διερχόμενο ταξί. Πριν από την επιβίβασή του σε αυτό συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με τον 27χρονο και στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και αποχώρησε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 43χρονος έχασε τις αισθήσεις του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και το ημιθωράκιο, που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας για μία κούρσα ταξί

Τον μαχαίρωσε στο κέντρο της Αθήνας για ένα ταξί

ΔΗΜΟΦΙΛΗ