Συναγερμός στο Λιμενικό: Έρευνες για τον εντοπισμό ναυτικού που έπεσε στη θάλασσα
Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ταίναρου, Νεάπολης Βοιών και Κυθήρων, για τον εντοπισμό μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου με σημαία Cook Islands.
Το μέλος του πληρώματος πιθανότατα έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα χωρίς να καταφέρει να τον αντιληφθεί κάποιο από τα υπόλοιπα 21 μέλη του πληρώματος.
Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του Λιμενικού, ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφος της δύναμης Frontex.
Ο αγνοούμενος είναι Σύρος υπήκοος. Στο πλοίο που είχε αναχωρήσει χωρίς φορτίο από την Τυνησία με προορισμό την Ουκρανία και σε αυτό επιβαίνει πλήρωμα 22 ατόμων ήτοι 13 Σύροι, 5 Αιγύπτιοι και 4 Ινδοί.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Kythira & Chios Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα πάρετε το voucher
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων: Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Παντρεύτηκαν ταυτόχρονα 50 ζευγάρια ανάμεσα στα ερείπια του πολέμου στη Γάζα
23:56
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΛΑΣ «σφράγισε» σύνδεσμο οπαδών που λειτουργούσε παράνομα
23:48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ