Κορωνοϊός: «Πέρασα μαύρες στιγμές» - 55χρονος με τον ιό περιγράφει όσα βίωσε
Για τις «μαύρες στιγμές» που βίωσε από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό περιέγραψε 55χρονος που νοσηλεύεται ακόμη στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε ότι ο ιός «δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει τον οποιονδήποτε», περιγράφοντας παράλληλα την εμπειρία που βιώνει τις τελευταίες 16 μέρες.
Ο εθελοντής διασώστης είναι ασθενής με γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκίνησε με πυρετό:
«Έκανα εξετάσεις και διαπιστώσαμε πως είχα γρίπη. Ωστόσο, ο πυρετός συνεχιζόταν. Το βράδυ ωστόσο κάνει ένα τρομερό χτύπημα με ρίγη και 39αρια. Αυτό συνεχιζόταν κάθε νύχτα και δεν άντεξα άλλο. Πήγα σε θεραπευτήριο όπου μου βρήκαν πως έχω πνευμονία. Έκανα και το τεστ και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μεταφέρθηκα στο Θριάσιο όπου και παραμένω» ανέφερε ο 55χρονος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ενώ συμπλήρωσε πως:
«Πέρασα δύσκολες καταστάσεις, μαύρες στιγμές. Πριν τρεις μέρες είδα φως στο τούνελ. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα πυρετό και έκλαιγα με λυγμούς από τη χαρά μου».
Παράλληλα, ο κ. Αλεξίου δήλωσε ότι ακόμη και τώρα δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, καθώς βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία ανάρρωσης.
Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως «ο κορωνοϊός δεν θέλει μαγκιές. Πραγματικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές ρισκάρουν τη ζωή τους και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ».
SPONSORED
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Ποια η προθεσμία υποβολής για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30