Σάμος: Κάτοικοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για φθορές σε ΙΧ και ΜΚΟ
Τρεις υποθέσεις καταστροφής αυτοκινήτων και ενός οικήματος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που λειτουργούσαν στη Σάμο σε θέματα προσφύγων, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.
Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις κάτοικοι του νησιού ως δράστες σε τρεις υποθέσεις πρόκλησης φθορών σε οχήματα και σε οίκημα μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, οι τέσσερις κάτοικοι, δρώντας από κοινού ή μεμονωμένα, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές, είτε πετώντας πέτρες είτε βάζοντας φωτιά κατά περίπτωση, σε δύο σταθμευμένα οχήματα και σε οίκημα στο Βαθύ και το Πυθαγόρειο.
ΕΛΛΑΔΑ
Πολιτικές εξελίξεις προαναγγέλλει η Καρυστιανού: Ο Μάιος θα είναι ιστορικός για το κίνημά μας
07:47
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς από τη Γερμανία στη σκιά του «ρήγματος» στις σχέσεις Τραμπ Μερτς
07:36
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του τραμ από σήμερα έως τις 10 Μαΐου
07:26
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: «Ίσως είμαστε καλύτερα χωρίς συμφωνία με το Ιράν» - Τι προβλέπει η νέα πρόταση της Τεχεράνης
07:15
ΧΡΗΜΑ