Κορωνοϊός: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες έξω από εκκλησία στον Κορυδαλλό
Ρητή δικάσιμο για τις 23 Νοεμβρίου, ορίστηκε από την εισαγγελία Πειραιά, για τα 13 άτομα που συνελήφθησαν βράδυ της Μ. Παρασκευής έξω από τον Ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό, για παραβίαση των μέτρων πρόληψης που αφορά την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Μετά τις απολογίες τους οι 13 αφέθησαν ελεύθεροι.
Σημειώνεται πως η ομάδα συγκεντρώθηκε έξω από την εν λόγω εκκλησία, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ακολουθία του Επιταφίου.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Οι συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν περισσότεροι από 100 και ορισμένοι εξ αυτών κρατούσαν και σημαίες.
Να σημειωθεί πως κάποια από αυτά τα άτομα συμμετείχαν πριν από μερικές ημέρες σε συγκέντρωση παλαιοημερολογιτών έξω από εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα.
Ουκρανία: Οι ένοπλες δυνάμεις έπληξαν τρεις ρωσικές πλατφόρμες γεωτρήσεων στην Κασπία
16:43
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Ιράν: Με την πλάτη στον τοίχο αλλά ανυποχώρητος ο Χαμενεΐ - Ο στρατός, ο Παχλαβί και οι άλλοι πιθανοί ηγέτες
16:31
Σε επιφυλακή οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ για το ενδεχόμενο επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράν
16:18
Στα χέρια των αρχών νεαροί που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών (vids)
16:06