Γώγος για Αγία Παρασκευή: Φυσικά και το φοβάμαι, ήταν η δεύτερη μέρα άρσης των μέτρων
Την ανησυχία του για το πάρτι των 300 ατόμων στην Αγία Παρασκευή χθες εξέφρασε ο καθηγητής παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γώγος τόνισε: ««Φυσικά το φοβάμαι, ήταν η δεύτερη ημέρα (σ.σ. άρσης των μέτρων). Φανταστείτε να ανοίξουν και τα μαγαζιά».
Εξήγησε δε, πως στη φάση που βρισκόμαστε, στόχος ήταν να δοθεί προσοχή στο μετρό, στα λεωφορεία και στα μέσα μεταφοράς.
«Τελικά προκύψανε πολλοί άλλοι πυρήνες, χειρότεροι».
«Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος. Νομίζω κατάλαβε ότι τελείωσε το θέμα, έχουμε μηδέν κρούσματα δεν έχουμε καμία προοπτική για νέα κρούσματα και φέρεται όπως φερόταν πίσω από την επιδημία. Πραγματικά ανησύχησα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.
Μάλιστα, υπογράμμισε πως στην παρούσα κατάσταση, ο στόχος είναι η έγκαιρη διάγνωση στα λίγα κρούσματα που θα υπάρχουν και η περιχαράκωση με ιχνηλάτηση.
«Άντε να ιχνηλατήσει κανείς αυτό που έγινε στην Αγία Παρασκευή» ανέφερε ο ίδιος.
Καμπούρης: Ερευνώνται αναλήψεις πάνω από 2 εκατ. ευρώ και θυρίδες - Η εμπλοκή καλλιτεχνών
08:27
Πετρέλαιο θέρμανσης: Έως και 0,50 λεπτά ακριβότερο σε σχέση με πέρυσι - Τα σενάρια για την επιδότηση
08:24
Μαζωνάκης: Καταθέτει σήμερα η κόρη των δυο κατηγορούμενων γιατρών - Τι θα πει για τη πλασμαφαίρεση
08:16
Μητσοτάκης: Το καλώδιο μπορεί να προχωρήσει χωρίς έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα
08:06