ΕΛΛΑΔΑ

Δεν έτρεχε ο Παντελίδης, λένε στην οικογένεια του

Δεν έτρεχε ο Παντελίδης, λένε στην οικογένεια του
Παντελής Παντελίδης Facebook

Δεν ήταν η υπερβολική ταχύτητα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν ακόμη δύο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα. Έχει διενεργηθή νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή έχει μεταφερθεί στο πατρικό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να ερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος, εξέτασε τα δεδομένα και πηγές κοντά στην οικογένεια εκτιμούν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με το τζιπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει εξετάσει, δείχνουν ότι ο τραγουδιστής οδηγούσε με 60 χιλιόμετρα την ώρα.

Όσον αφορά στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η συγκεκριμένη στροφή είναι απότομη, όμως το οδόστρωμα δεν ήταν ολισθηρό, για να προκαλέσει την απώλεια του ελέγχου από τον οδηγό.

pp

Πηγή: CNN Greece

Ο πραγματογνώμονας σύμφωνα με την οικογένεια φέρεται να αποδίδει το μοιραίο δυστύχημα στην απειρία του Παντελή Παντελίδη, σε ότι αφορά την οδήγηση τέτοιου τύπου οχημάτων. Παρότι έμπειρος οδηγός, ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσφατα άρχισε να οδηγεί τζιπ, καθώς στο παρελθόν οδηγούσε σπορ διθέσια αυτοκίνητα.

simeiotroxaiou2

Πηγή: CNN Greece

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ βρισκόταν πάνω στην απότομη στροφή, αν και δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο μη μπορώντας να ελέγξει το κέντρο βάρος του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του Παντελή Παντελίδη θα μεταφερθεί το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, ενώ αύριο το πρωί θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα πριν την κηδεία.

Διαβάστε ακόμη

Παντελής Παντελίδης: Το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία

Παντελής Παντελίδης: Μια είδηση που προκάλεσε σοκ

Παντελίδης: Παραμένουν νοσηλευόμενες στον Ευαγγελισμό οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του

Παντελής Παντελίδης: Πενθούν οι Έλληνες τραγουδιστές

Παντελίδης: Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του τραγουδιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ