Θεσσαλονίκη: Στην εντατική 5χρονος που ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα
Ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο αγόρι, το οποίο βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την ανάσυρση του από τη θάλασσα, από άνδρα του ΕΚΑΒ εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ και μια κινητή μονάδα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Το αγοράκι παραλήφθηκε από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.
Το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κωματώδη κατάσταση, αλλά έχει ανακτήσει αυτόματη κυκλοφοριακή (καρδιακή) λειτουργία και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο και εμπλοκή με οπλισμένα F-16
20:52
Σύγκρουση δύο τραμ στη Γερμανία: Περισσότεροι από 25 τραυματίες - Κρίσιμη η κατάσταση για τρεις
20:37
Ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας στη Σλοβακία - Ξεπέρασε τους 42,2 βαθμούς Κελσίου
20:33
Φωτιές: Τι έδειξαν οι πρώτες αυτοψίες - Από Δευτέρα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις πυρόπληκτων
20:22