Φόνος στο Λασίθι: Ξεκινά η δίκη 43χρονου κατηγορούμενου για τον θάνατο 73χρονου
Ανανεώθηκε:
Ξεκινάει σήμερα η δίκη του 43χρονου που κατηγορείται για τον φόνο 73χρονου στο Λασίθι, τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ειδικότερα, το θύμα φαίνεται πως είχε πέσει νεκρό από το όπλο του κατηγορούμενου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει ο γνωστά, ο 43χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές με την οικογένεια. Όταν πήγε στο ποιμνιοστάσιο του 73χρονου, λογομάχησε αρχικά με τον 45χρονο γιο του θύματος και στη συνέχεια πυροβόλησε από πολύ μικρή απόσταση, τον άτυχο 73χρονο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ekriti.gr.
Ο 73χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπως και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, με ελαφρύτερα τραύματα από σκάγια στον θώρακα και το κεφάλι.
Ο 43χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών συνοδεία του δικηγόρου του, δύο ημέρες μετά το φονικό και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.
Σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα της δημοσιογράφου Σαβάνα Γκάθρι - Πιθανότερο σενάριο η απαγωγή
10:03
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά τη σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48