ΕΛΛΑΔΑ

Καμένα Βούρλα: «Λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο για πάρτι συνωστισμού

Καμένα Βούρλα: «Λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο για πάρτι συνωστισμού
INTIME NEWS

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στην παραλιακή ζώνη των Καμένων Βούρλων πραγματοποίησαν έφοδο τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί, όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε συνωστισμός, κατά παράβαση των μέτρων για την προστασία έναντι του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος γι' αυτές τις περιπτώσεις επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας είναι οι έλεγχοι να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ημέρες σε καταστήματα εστίασης, καφέ και μπαράκια σε όλη τη Φθιώτιδα.

Εξάλλου, αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας και σε αστικά λεωφορεία.

ΕΟΔΥ: 77 νέα κρούσματα - Στους 210 οι νεκροί

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 77 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα εκ των οποίων τα οκτώ εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4737, εκ των οποίων το 54.7% αφορά άνδρες.

Από τα συνολικά κρούσματα, τα 1.303 (27,5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.345 (49,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εξάλλου, 13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. 3 (23.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 69,2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 128 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε δύο ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 210 θανάτους συνολικά στη χώρα. 67 (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ