Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό 17 πρόσφυγες και μετανάστες στην Μυτιλήνη
Ανανεώθηκε:
Συνολικά 17 από τους 38 πρόσφυγες και μετανάστες, που έφτασαν στη Μυτιλήνη, σε παραλία στην περιοχή Πλωμαρίου στις 4 Αυγούστου, βρέθηκαν, μετά την εξέτασή τους από τον ΕΟΔΥ, θετικοί στον κορωνοϊό.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μυτιλήνης, τα 17 άτομα, τα οποία έχουν συμπτώματα, θα παραμείνουν σε απομόνωση στη δομή καραντίνας στον χώρο φιλοξενίας του Καρά Τεπέ για 14 ημέρες, οπότε θα γίνει ο σχετικός επανέλεγχος.
Από την 1η Αυγούστου, έχουν φτάσει άλλες δύο βάρκες, εκτός από αυτήν στο Πλωμάρι με τους 38 επιβαίνοντες. Η μία βάρκα με 32 επιβαίνοντες έφτασε το βράδυ της 3ης Αυγούστου στην περιοχή των Μυστεγνών και η άλλη, στην οποία επέβαιναν 48 πρόσφυγες και μετανάστες, έφτασε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 8 Αυγούστου, σε παραλία στα βόρεια-βορειοανατολικά του νησιού.
Σημειώνεται, ότι προληπτικά τίθενται όλοι σε απομόνωση είτε στη δομή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης είτε στην αντίστοιχη στα Μεγάλα Θέρμα, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο με 9 συλλήψεις - Αποξηλώθηκαν καλώδια για ρευματοκλοπή
16:26
ΗΠΑ-Ιράν: Στο Ομάν αναμένεται να διεξαχθούν οι συνομιλίες Ουάσιγκτον και Τεχεράνης
16:17
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου τον Ιούνιο του 2025
16:09
Νερό: Η αστείρευτη πηγή ενέργειας του ανθρώπου, χωρίς επεξεργασία, χωρίς αλλοίωση
16:07