ΠΟΕΔΗΝ: Τρίωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής την Τρίτη
Ανανεώθηκε:
Στάση Εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Αττικής μεταξύ 8:00 - 11:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, κήρυξε για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Βασικό αίτημα των εργαζομένων είναι η άμεση ένταξη τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά (ΒΑΕ) με αναδρομική ισχύ όλου του ασφαλιστικού βίου χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση των Υγειονομικών, Προνοιακών και υπαλλήλων του ΕΚΑΒ.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε αναφέρει:
«Διαθέτουμε ενιαίο φορέα ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και δεν μπορεί υπάλληλοι των ίδιων επαγγελμάτων να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο», σημειώνει η Ομοσπονδία και προσθέτει ότι έχει καταθέσει προτάσεις στην αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου, αλλά «η κατάθεση δεν σημαίνει και την ένταξη στα ΒΑΕ».
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ: Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μάγιαρ που πήρε το «τιμόνι» από τον Βίκτορ Όρμπαν μετά από 16 χρόνια - Τι σηματοδοτεί η σαρωτική νίκη του
09:24
Fuel Pass: Μέχρι τις 30 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Τα ποσά της επιδότησης ανά περιοχή
09:23
Γιατί οι metal μπάντες φορούν μάσκες - Από αισθητική σε ακραία εμπειρία σκηνής
09:18
Ο τρόπος που περπατάμε μπορεί να φανερώνει κρυφά σημάδια άγχους και κατάθλιψης
09:00