Κορωνοϊός: Στους 333 οι νεκροί - Ένας ακόμη νεκρός στη Θεσσαλονίκη
Στους 333 ανήλθαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, μετά το θάνατο μιας 74χρονης στη Θεσσαλονίκη.
Η 74 χρονη γυναίκα που κατέληξε τα ξημερώματα, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.
Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε καταλήξει ένας 88χρονος, ο οποίος είχε διακομιστεί από τη Νάουσα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
To Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 240 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 42 συνδέονται με γνωστές συρροές και 34 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.978, εκ των οποίων το 55,7% άνδρες.
Από τα νέα κρούσματα 99 εντοπίστηκαν στην Αττική.
Στον βυθό της Κοπεγχάγης: Το πολεμικό πλοίο που βύθισε ο Νέλσον αναδύεται ξανά από την ιστορία
08:57
Υποχρεωτικό από Ιούνιο το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να περιέχει – Τα πρόστιμα
08:44
Liveblog: Χτύπημα σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Σαουδική Αραβία - «Ο Τραμπ μπορεί να πάρει πίσω το τελεσίγραφο, αν δει σημάδια για συμφωνία»
08:30
«The Testaments»: Η επική συνέχεια του «The Handmaid’s Tale» που σαγηνεύει και σοκάρει
08:26