Κορωνοϊός: Και τρίτος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες
Ανανεώθηκε:
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν τρια άτομα.
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 82χρονο, που πέθανε το βράδυ της Κυριακής στο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Την ίδια ώρα, ένας 84χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και προσκομίσθηκε έπειτα από επιπλοκές της νόσου.
Νεκρή είναι και μια 69χρονη που νοσηλευόταν επίσης στο ΑΧΕΠΑ.
Έτσι, οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 578.
Τα τελευταία στοιχεία
Ιδιαίτερα αυξημένα παραμένουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τις νέες μολύνσεις να φτάνουν τις 790.
Από τα νέα κρούσματα, τα 76 συνδέονται με γνωστές συρροές και 29 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 30.782, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.
Ακόμη, 3.862 (12.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 11.724 (38.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Την ίδια ώρα, 84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 28 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 272 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:25
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19