Επικαιροποιούνται τα μέτρα ασφαλείας μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη
Ανανεώθηκε:
Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές ασφαλείας της χώρας έπειτα από τα τρομοκρατικά χτυπήματα ισλαμιστών στη Γαλλία και την Αυστρία.
Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ επικαιροποιούν τα υφιστάμενα μέτρα ασφαλείας και το δίκτυο πληροφορίων.
Ήδη, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα επιτήρησης και αστυνόμευσης της Ελληνικής Αστυνομίας σε γαλλικούς στόχους.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις χτύπησαν «κόκκινο συναγερμό» και στην Ελλάδα με τις Αρχές ασφαλείας να απλώνουν ένα «δίχτυ» μέτρων πάνω από τη γαλλική πρεσβεία αλλά και το γαλλικό ινστιτούτο.
Οι εντολές που έχουν δοθεί είναι να αυξηθούν οι περιπολίες γύρω από επιχειρήσεις γαλλικών συμφερόντων, καθώς και να αυξηθούν οι επιτηρήσεις στόχων και επιχειρηματιών.
Αχαρνών: Τι εξετάζεται για την επίθεση με χειροβομβίδα σε καφετέρια - Το «χτύπημα» του Σεπτεμβρίου
09:24
Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός μπήκε ανάποδα σε μονόδρομους και περνούσε με κόκκινο
09:17
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών από σήμερα έως και την Παρασκευή - Ποιοι και πότε πάνε ταμείο
09:07
Ανεξέλεγκτη καίει ακόμη η φωτιά στο Σουφλί - Ενισχύθηκαν οι εναέριες και επίγειες δυνάμεις
09:05