ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες: Οι «κόκκινοι» δρόμοι της Αθήνας λίγες ώρες πριν το lockdown

Απίστευτες εικόνες: Οι «κόκκινοι» δρόμοι της Αθήνας λίγες ώρες πριν το lockdown
INTIME/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Την τελευταία μέρα ελεύθερης μετακίνησης (6η Νοεμβρίου) πριν εφαρμοστεί το δεύτερο lockdown σε όλη την επικράτεια, στους δρόμους της Αττικής επικράτησε το χάος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, η Παρασκευή ήταν η μέρα με την περισσότερη κυκλοφοριακή κίνηση που έχει «δει» η Αττική τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Συγκλονιστικό βίντεο, που τράβηξε η ομάδα Up Stories, από τον Κηφισό αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Οι ουρές των οχημάτων έφταναν μέχρι και τον Πειραιά!

Πάνω από 70 χιλιάδες οχήματα πέρασαν τα διόδια το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίο 24ωρο, από τις 6:00 χθες Παρασκευή έως την ίδια ώρα σήμερα, 73.637 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας.

Ειδικότερα, από τα διόδια της Αθηνών - Κορίνθου πέρασαν 39.077 οχήματα και από της Αθηνών - Λαμίας 34.560.

«Από νωρίς το πρωί υπάρχουν ορισμένοι οδηγοί που προσπαθούν να περάσουν από τα διόδια χωρίς, όμως, να διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η Τροχαία, φυσικά, τους γυρίζει πίσω. Πρέπει να ενστερνιστούν όλοι ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι και θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί», αναφέρουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους και πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ