ΕΛΛΑΔΑ

Συνήγορος 24χρονης: Δεν έγινε πάρτι στο ξενοδοχείο - Πελάτες χόρευαν στο Roof Garden

Συνήγορος 24χρονης: Δεν έγινε πάρτι στο ξενοδοχείο - Πελάτες χόρευαν στο Roof Garden
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

«Κανένα πάρτι δεν διοργανώθηκε» αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο συνήγορος της 24χρονης υπεύθυνης ξενοδοχείου στο οποίο επενέβη τα ξημερώματα η αστυνομία μετά από ανώνυμες καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, η εντολέας του δεν έχει καμία ευθύνη για όσα έλαβαν χώρα στο επίμαχο ξενοδοχείο, καθώς η πρωτοβουλία ανήκε σε πρόσωπα που είχαν κλείσει δωμάτια σε αυτό, μεταξύ των οποίων και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει ο κ. Κούγιας για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την 24χρονη και επισημαίνει:

«Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα, και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή».

Σημειώνεται πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη στην 24χρονη.

Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (άρθρο 285 ΠΚ).

Η κατηγορούμενη στην οποία επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι επιβλήθηκε μόνο διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν στο «κορωνο-πάρτι»

Επίσημη θέση για το θέμα που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε έχουν ήδη κληθεί σε απολογία, ενώ θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ